Koen & Michelle - Marieke Bakker Fotografie

FFTM9863

* * * W E D D I N G * * *

10 juli 2016

De grote dag was dan eindelijk daar: de trouwdag van Koen en Michelle! Het was een erg emotionele dag vol plezier en geluk.

Er werd erg uitgekeken naar deze grote dag, Koen en Michelle hebben groots uitgepakt. Ze hebben alle gasten mee genomen naar het eiland Texel, waar iedereen ook de nacht door zou brengen.

Alva en ik begonnen de dag bij Michelle, zij ging zich klaarmaken in Grand Hotel Opduin. Na een poosje ben ik vertrokken naar de kamer waar Koen zich klaar ging maken. Vervolgens is Koen met de bruidsauto vertrokken naar een prachtig kerkje waar de ceremonie plaats zou vinden.

Koen, die van beroep zanger is, opende de ceremonie met een prachtig lied. Ondertussen kwam Michelle onder begeleiding van haar vader het kerkje binnen. Dit was het moment dat Koen en Michelle elkaar voor het eerst in bruidskleding zagen. De ceremonie was erg mooi geregeld, ik heb foto’s gemaakt vanaf boven in de kerk, waardoor Alva van een totaal ander standpunt beneden foto’s kon maken. Hierdoor konden wij het maximale uit deze dag halen, een erg groot voordeel als je met 2 fotografen komt dus!

Na de ceremonie hebben we de fotoshoot gehouden, eerst hebben we een aantal foto’s gemaakt bij de kerk en vervolgens zijn we vertrokken naar een prachtige locatie in de duinen.

Na de fotoshoot was het tijd voor de speeches en het diner. De speeches waren erg emotioneel, het is zo bijzonder om zulke momenten mee te mogen maken.

Na het diner was het tijd om naar de feest-locatie te vertrekken. Dit vond plaats bij het prachtige Strandpaviljoen Strandpaal 21. Het was een grote verassing toen Michelle en Koen hun entree maakten hier. Michelle was namelijk al zingend binnen gekomen, terwijl Koen de zanger is. Dit deed ze verassend goed, ze sloten het lied samen af. Vanaf dit moment was het feest aan, het dak ging er volledig af. Rond een uurtje of half 3 werden we letterlijk het paviljoen uitgeschopt, volgens mij hadden de gasten nog makkelijk een uurtje of wat door willen feesten.

Koen en Michelle, ontzettend bedankt dat ik jullie trouwdag mocht vastleggen. Ik wens jullie alle geluk toe.
Bruidspaar: Koen en Michelle
First shooter: Alvafotografie ( http://alvafotografie.nl )
Second shooter: Marieke Bakker

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>