Mark & Kim - Marieke Bakker Fotografie

FFTM6490

* * * P A R T N E R E N * * *

Op 19 augustus 2016 mocht ik de grote dag van Mark en Kim fotograferen. Het zonnetje scheen volop, dus hun dag kon niet meer stuk!

Mark en Kim zijn in verwachting van hun eerste kindje, daarom hebben zij besloten ze om een geregistreerd partnerschap aan te gaan.

De dag begon bij hun thuis in Albergen. Het huis zag er piek fijn uit, de broodjes en de cupcakes stonden klaar voor de lunch.

Op naar het gemeentehuis!

Rond het middag-uur was het zover, Mark en Kim kwamen aangelopen terwijl de vrienden en familie al stonden te wachten voor het Gemeentehuis in Tubbergen. De ceremonie was erg mooi, en goed geregeld. De ambtenaar sloot de ceremonie af met een prachtig gedicht.

Na de ceremonie is het hele gezelschap naar het huis van Mark en Kim vertrokken om daar te lunchen.

Vervolgens ben ik met Mark en Kim naar het Indië terrein in Almelo vertrokken voor de fotoshoot. Wat een toffe foto locatie is dat! Hieronder zie je een voorproefje van de shoot.

Mark en Kim, ontzettend bedankt dat ik jullie dag mocht vastleggen. Ik wens jullie veel geluk toe, en geniet samen van de zwangerschap!

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>