Roland & Kim - Marieke Bakker Fotografie

13

* * * W E D D I N G * * *

26 augustus 2016

Vandaag zijn Roland en Kim getrouwd!

De dag begon al goed, een helder blauwe hemel met een enkel verdwaald wolkje. Perfect!

Beide hebben ze zich klaargemaakt in stijl: Roland in een kasteel, en Kim in de bruidssuite.  Ik heb deze dag samen mogen fotograferen met collega fotografe Nanda Zee. (Nanda heeft de voorbereiding van Roland gefotografeerd, vandaar dat je dat gedeelte niet in deze blog voorbij ziet komen.)

Vervolgens zijn Kim en haar moeder in een prachtige old timer vertrokken naar Kasteel Duivenvoorde, waar de ceremonie plaats zou vinden. Een mooi en emotioneel moment was wanneer de vader van Kim zijn enige dochter weg gaf aan Roland. Dit deed hij vol vertrouwen en het geluk straalde er vanaf. Na de ceremonie werd er geproost en taart gegeten, gevolgd door een korte shoot.

Na het middag deel moesten we een eindje rijden, het avond programma vond namelijk plaats op het stijlvolle cruise schip de SS Rotterdam. Bij aankomst zag ik al een mooi trappenhuis staan bij de punt van het cruise schip, daar gaan we later nog wat mooist mee doen. Eenmaal aan boord hebben we een toffe shoot gedaan, waarbij 2 foto’s van mij een internationale award hebben gewonnen en 3 foto’s een Editor’s Choise hebben gekregen op MyWed, woehoeee!

Tijd voor het diner en de speeches! Alles was super geregeld en de zaal zag er strak uit. Het eten was heerlijk, en de speeches waren prachtig.

Na het eten hebben we nog een fantastische shoot gedaan bij zonsondergang. Deze foto is één van de twee award-winnende foto’s geworden. Dit beeld zag ik bij aankomst al voor me, maar hoe maak je hem nog specialer? Juist, met zonsondergang en een flitser op dit top stel!

Tot slot was het tijd voor de openingsdans, gevolgd door het feest. Wie kan er nou zeggen dat hij zijn bruiloft op een cruise schip gevierd heeft?! Wat een super toffe dag.

Roland en Kim, ontzettend bedankt dat ik deze bijzondere dag mocht bijwonen. Deze zin past perfect bij jullie dag: “And they lived happily ever after”. Veel geluk samen!

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>